Ayşe Arıdıcı Adana Tüketiciyi Koruma Derneği Eski Denetim Başkanı / Afyon Başaranlar Termal Otel'e tatil amacıyla geldik.
Gittiğim gördüğüm kaplıcaların içerisinde işletmecilik,tesis,personel ve sağlığıma en yarayışlı termal suyu ile güzelliklerin hepsi bir arada.Son derece memnun kaldım.Günlük yaşantımız dolu dolu geçti.Banyo sefamız fitness salonuyla başlıyor sauna,buhar banyosu,soğuk ve sıcak havuzla devam ediyor.(muhteşem)Kaldığımız apartlar temiz ve yaşama elverişli.
Hele personel ekibi genç,eğitimli oldukça saygılı onlara çok teşekkür eder başarılarının devamın dilerim.Servis şoförü Ramazan Beyi kişiliği yardımı tekniği huzurlu yolculuğumuzdan dolayı çok takdir ettim.Herşey çok güzel görmek değil yaşamak lazım.BAŞARANLAR bu işi tam manası ile başarmışlar.Başaranlara Başarılar.15.02.2012